21 november 2022

Informatiebijeenkomst Breezicht| Kom je langs?

In samenwerking met de gemeente Zwolle, woningcorporaties en andere projectontwikkelaars wordt op woensdag 23 november een informatiebijeenkomst georganiseerd om alle ontwikkelingen in Breezicht toe te lichten. Benieuwd? Kom gerust langs. De koffie staat klaar!

Informatiebijeenkomst Breezicht| Kom je langs?

Informatiebijeenkomst woensdag 23 november van 19.00 - 21.00 uur

Kom je langs?

Breezicht wordt net even anders dan de andere buurten in Stadshagen. Dat komt door de enorme hoeveelheid groen en water in deze buurt. De eerste buurtschappen zijn al klaar. Uiteindelijk komen hier ongeveer 1.140 nieuwe woningen, een mooi mix van koop en (sociale) huurwoningen verdeeld over de verschillende buurtschappen.

In het oog springend is het duinlandschap dat aangelegd is bij de Milligerplas. Dat maakt Breezicht niet alleen een fijne plek om te wonen maar ook een fijne plek om te recreëren. Uiteraard wordt in Breezicht ook rekening gehouden met klimaatveranderingen. Overtollig regenwater word in de wijk opgevangen. Daarvoor is centraal in de buurt ruimte gemaakt. Elke woning is wat betreft energie zelfvoorzienend. Verwarming, water, koken en elektra gaat op bodemwarmte en zonneenergie. Comfortabel, energieneutraal en zonder gas wonen. In Breezicht ben je klaar voor de toekomst!

Ben je benieuwd naar de toekomstige plannen? Wil je meer weten over de ambities van de wijk, zoek je een super energiezuinige woning of heb je gewoon een prangende vraag? Kom gezellig langs! We staan te popelen om je alles over deze bijzondere wijk te vertellen.

Programma

Wat:                   Informatiebijeenkomst Breezicht 

Wanneer:           Woensdag 23 november – 19.00 tot 21.00 uur

Waar:                KBS De Boxen, Oude Wetering 82A, 8044 PA Zwolle