Het project

Nieuwbouwwoningen met karakter, in een groene omgeving met rust en ruimte, en veel water om je heen. Je vindt ze straks in Thuis in Breezicht. Het nieuwe aanbod bestaat uit: 3 vrijstaande woningen, 6 twee-onder-een-kapwoningen, 8 levensloopbestendige woningen.

Twee-onder-een-kapwoningen

Ben jij toe aan de volgende stap? Dan is deze twee-onder-een-kapwoning van ca. 133-147 m² wellicht iets voor jou. Met 3 slaapkamers op de eerste verdieping en een 4e slaapkamer op de tweede verdieping heb je voldoende ruimte voor het hele gezin. Het huis heeft een stenen aangebouwde berging en oprit voor 2 auto's. Wordt dit je nieuwe thuis?

Twee-onder-een-kapwoningen

Vrijstaande woning

Er komen 3 royale vrijstaande woningen in Thuis in Breezicht. De woonoppervlakte is 157-159 m². Met 3 slaapkamers op de eerste verdieping en een 4e slaapkamer op de tweede verdieping heb je voldoende ruimte al je gezinsleden en hobby's. Het huis heeft een stenen aangebouwde berging en oprit voor 2 auto's.

Vrijstaande woning

Levensloopbestendige woningen

Er komen 8 levensloopbestendige woningen in Thuis in Breezicht. Hier heb je het gemak van slapen en baden op de begane grond. Op de begane grond zijn tevens de woonkamer en keuken te vinden. Op de verdieping is een 2e slaapkamer aanwezig. Ook de levensloopbestendige woningen hebben een stenen aangebouwde berging en een oprit met ruimte voor 2 auto's. De levensloopbestendige woning is er is een vrijstaande- en twee-onder-een-kap variant.

Levensloopbestendige woningen

Klimaatadaptief en natuurinclusief

Thuis in Breezicht wordt een duurzame wijk in de breedste zin van het woord. Energieneutraal, klimaatadaptief en natuurinclusief. We wekken energie op, bufferen water en passen duurzame materialen toe. Het klimaat verandert. Hoe precies weten we nog niet, maar wat we al wel merken is dat zomers steeds droger worden en regenbuien steeds heftiger. Om Wierde op deze veranderingen voor te bereiden, liggen alle woningen verhoogd in het landschap en voorzien we de openbare ruimte van veel groen en water voor een goede afwatering.

Klimaatadaptief en natuurinclusief

Toekomstbestendig wonen

Met veel groen en water, auto’s in beschutte parkeerhofjes en tuinen die overlopen in de omliggende natuur. Genoeg ruimte om te spelen, te wandelen en je buren te ontmoeten. Door het vele aanwezige groen is het niet alleen een duurzame toekomstbestendige wijk voor mensen, maar ook voor dieren. In totaal worden er zo’n 134 eigentijdse woningen gebouwd in Wierde. De 18 rijwoningen worden reeds gebouwd. Het nieuwe aanbod bestaat uit vrijstaande woningen, tweekappers en levensloopbestendige huizen.

Toekomstbestendig wonen

Alle woningen in Wierde worden gasloos en energieneutraal met zonnepanelen. Dit betekent dat alle gebouwgebonden energie wordt opgewekt en dat je energielasten laag zijn. Goed voor het milieu en voor je bankrekening. Ook aan de openbare ruimte is gedacht. Hier wordt duurzame energie toegepast ten behoeve van onder meer de straatverlichting.

Ben je net zo enthousiast als wij?

Meld je aan en blijf op de hoogte!