Complete woningen

De huizen in Thuis in Breezicht worden compleet opgeleverd mét luxe keuken, badkamer en toilet. Het enige wat jij hoeft te doen is verhuizen. Dat is straks heerlijk wonen.

Luxe keuken

De luxe keuken heeft een granieten werkblad en is uitgerust met luxe Siemens apparatuur, zoals een combi-oven, koelkast met vriezer én vaatwasser. Daarnaast krijgt de keuken een luxe Bora inductiekookplaat met geïntegreerde afzuigunit. De keuken komt van THUIS - de Showroom.

Keuken & sanitair
Luxe keuken

Complete badkamer en toilet

De complete badkamer is van alle gemakken voorzien. Je vindt hier een ruime douche, Villeroy & Boch wastafel met badkamermeubel, toilet, spiegel met verlichting en een elektrische radiator. Ook is de badkamer al uitgevoerd met grijze vloertegels en witte wandtegels tot aan het plafond in de badkamer. Het toilet op de begane grond heeft een fonteintje van Villeroy & Boch en ook grijze vloeren wandtegels tot halverwege de muur. Het sanitair komt van THUIS - de Showroom.

Keuken & sanitair
Complete badkamer en toilet

Duurzaam huis

Alle huizen zijn in de basis voorzien van de beste isolatie en lucht-water warmtepomp. Verder zijn alle huizen standaard voorzien van een aantal zonnepanelen op het dak. Zo zijn de huizen helemaal klaar voor de toekomst!

Duurzaam huis

De getoonde impressies dienen als voorbeeld en zijn anders per woningtype.