Duurzaamheids­hypotheek

Rentekorting, lagere maandlasten, een hogere leencapaciteit, lage advieskosten en betere hypotheekvoorwaarden. Een Duurzaamheidshypotheek doet het allemaal.

NextHome

Kopers (en potentiële kopers) van een woning in Thuis in Breezicht kunnen profiteren van de kennis en mogelijkheden van de Hypotheekspecialisten van NextHome, de hypotheekpartner van Dura Vermeer. De woningen worden duurzaam gebouwd, wat je als koper recht geeft op het afsluiten van een duurzaamheidshypotheek. Meerdere banken geven kopers stevige hypotheekvoordelen bij aanschaf van een energiezuinige woning. Eén van de beste voorbeelden van een Duurzaamheidshypotheek met sublieme voorwaarden is de Klimaat Plus Hypotheek van Triodos, die je via NextHome kunt afsluiten.

NextHome

De voordelen van Nexthome

  • extra hypotheekrentekorting omdat je een energiezuinig huis koopt;
  • meerwerk (upgrades keuken, upgrades badkamer e.d.) volledig mee te financieren;
  • oplossingen voor dubbele maandlasten tijdens de bouw;
  • een hogere hypotheek mogelijk omdat je een energiezuinig huis koopt;
  • overbruggingsmogelijkheden voor kopers die nu al een koopwoning hebben;
  • onder voorwaarden een deel hypotheek Aflossingsvrij en advies- en bemiddelingskosten voor je hypotheek slechts € 1.375,-.

Wij informeren je verder in het verkooptraject over wat de actuele rentestanden voor jou betekenen.

Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op!

Heb je vragen over de duurzaamheidshypotheek of wil je een vrijblijvend gesprek aanvragen? Neem dan gerust contact op met de adviseurs van Nexthome via 0186-745772. Mailen kan naar info@nexthome.nl.

NextHome

NextHome

Hypotheekadviseur