Woningtypen

Nieuwbouwwoningen met karakter, in een groene omgeving met rust en ruimte, en veel water om je heen. Je vindt ze straks in Thuis in Breezicht. Het nieuwe aanbod bestaat uit: 3 vrijstaande woningen, 6 twee-onder-een-kapwoningen, 8 levensloopbestendige woningen.

Twee-onder-een-kapwoning

Ben jij toe aan de volgende stap? Dan is deze twee-onder-een-kapwoning van ca. 133-147 m² wellicht iets voor jou. Met 3 slaapkamers op de eerste verdieping en een vrij indeelbare zolder heb je voldoende ruimte voor het hele gezin. Het huis heeft een stenen aangebouwde berging en oprit voor 2 auto's. Wordt dit je nieuwe thuis?

Twee-onder-een-kapwoning

Vrijstaande woning

Er komen 3 royale vrijstaande woningen in Thuis in Breezicht. De woonoppervlakte is 157-159 m². Met 3 slaapkamers op de eerste verdieping en een vrij indeelbare zolder heb je voldoende ruimte al je gezinsleden en hobby's. Het huis heeft een stenen aangebouwde berging en oprit voor 2 auto's.

Vrijstaande woning

Levensloopbestendige woningen

Er komen 8 levensloopbestendige woningen in Thuis in Breezicht. Hier heb je het gemak van slapen en baden op de begane grond. Op de begane grond zijn tevens de woonkamer en keuken te vinden. Op de verdieping is een 2e slaapkamer aanwezig. Ook de levensloopbestendige woningen hebben een stenen aangebouwde berging en een oprit met ruimte voor 2 auto's. De levensloopbestendige woning is er is een vrijstaande- en twee-onder-een-kap variant.

Levensloopbestendige woningen

Bekijk het woningaanbod

Ga naar het woningaanbod