Woningtypen

Nieuwbouwwoningen met karakter, in een groene omgeving met rust en ruimte, en veel water om je heen. Je vindt ze straks in Thuis in Breezicht. Word je net zo enthousiast als wij? De verkoop is in volle gang. Schrijf je nu in op jouw favoriete woning.

6 eengezinswoningen van 96 m² (prijsbegrensd met een koopsom van € 346.900)

Ben jij toe aan de volgende stap? Dan is deze eengezinswoning van 96 m² wellicht iets voor jou. Met 2 slaapkamers op de eerste verdieping, een vrij indeelbare zolder en een tuin op het oosten is het hier fijn thuiskomen. De eerste zonnestralen van de dag slaan jou zeker niet over! Voor de auto is er een plek op het gezamenlijke binnenterrein. Wordt dit je nieuwe thuis? De prijsbegrensde woningen (bnrs 7 tm 12) hebben een gemaximeerde koopsom van € 346.900 v.o.n. Aan deze woningen zijn verkoopvoorwaarden verbonden. Denk hierbij aan een zelfbewoningsplicht en een antispeculatiebeding.

6 eengezinswoningen van 96 m² (prijsbegrensd met een koopsom van € 346.900)
39625 Bnr 7

12 eengezinswoningen van 103 m²

De architectuur van de woningen trekt meteen je aandacht. Om over de ruime tuin met berging op het zuidwesten of noordwesten nog maar te zwijgen. Verder geniet je van 103 m² woonplezier, 3 slaapkamers, een vrij indeelbare zolder en een parkeerplaats op het gezamenlijke binnenterrein. Hier voelt jouw gezin zich meteen thuis. Is deze woning jouw favoriet?

12 eengezinswoningen van 103 m²
39625 Standpunt 2

12 twee-onder-een kapwoningen

Er komen 12 twee-onder-een kapwoningen in twee typen. Wat een uitstraling, wat een plek. De kavels zijn ouderwets groot, van 257 m² tot en met 395 m². De woonoppervlaktes variëren van circa 166 m² tot en met circa 179 m². Via de zij-entree betreed je de hal, met de trap naar de eerste verdieping en een toilet. De lichte woonkeuken bevindt zich aan de achterzijde. Dit is de perfecte ruimte om gezellig de dag door te nemen. De ruime slaapkamers bieden genoeg plek om je terug te trekken. De oriëntatie van de woningen verschilt, waardoor er altijd wel een fijne plek in de zon is. En parkeren doe je gemakkelijk op je eigen oprit. Altijd plek. Stel, je zou hier toch wonen.

12 twee-onder-een kapwoningen
39625 Bnr 23

5 geschakelde vrijstaande woningen

De 5 vrijstaande woningen (met geschakelde bergingen) in Thuis in Breezicht liggen verspreid in het plan. De woningen hebben een woonoppervlakte van 169 m² op ruime kavels van circa 310 tot en met 370 m². Parkeren doe je op eigen terrein. Rondom de woning vind je een heerlijke tuin. Met prachtig uitzicht op de Brink of gelegen aan water is het hier heerlijk ontspannen wonen.

5 geschakelde vrijstaande woningen
39625 Bnr 19
39625 Standpunt 7

Inclusief keuken en sanitair

Net als alle andere woningen in Thuis in Breezicht is ook deze gasloze, perfect geïsoleerde woning met warmtepomp en zonnepanelen heel duurzaam, namelijk energieneutraal. Dit betekent zeer lage energielasten. Goed voor het milieu én de portemonnee. De woning koop je inclusief complete keuken (bij de prijsbegrensde rijwoningen is de keuken niet in de koopsom opgenomen) en sanitair. Zie jij jezelf hier wonen?

Word je net zo enthousiast als wij?

Vanaf woensdag 30 november 11.00 uur kun je je inschrijven voor jouw favoriete woning!

Meld je aan en blijf op de hoogte